Aerial view of Riddarholmen, Stockholm, Sweden

Nästan 1 miljon……

Över 800 000 stockholmare får sin värme från oss och den siffran växer stadigt. Det är roligt, men inte tillräckligt. Vi ska dessutom bygga ett Stockholm som är varmare, smartare och mycket mer hållbart än idag. Och vår vision börjar och slutar med våra kunders och samhällets behov. Vi utvecklar lösningarna tillsammans.

För bostadsrättsföreningar är värme ofta den enskilt största kostnaden, vilket gör det extra viktigt för er  att kostnaden är stabil och utan överraskningar. Trots att värme är så viktigt för bostadsrättsföreningar har många en väldigt sporadisk kontakt med oss, helt enkelt eftersom fjärrvärmen fungerar ändå.

Kundpanel

Vi vill gärna veta vad du som kund tycker och tänker om det vi gör för våra bostadsrättsföreningar. Din input är viktig för oss eftersom vi tror att våra kunder vet bäst om vad som är viktigt för dem i vårt samarbete.

Ett sätt att få vara med och påverka är att du anmäler ditt intresse till vår kundpanel. Vi brukar samla kundpanelen över en bit mat cirka två kvällar om året, centralt i Stockholm. Att anmäla sitt intresse innebär inget åtagande, du väljer själv om du vill delta i nästa panel eller inte.
Mejla till oss på kundpanel@stockholmexergi.se  för mer information.
Vi ser fram emot din intresseanmälan!

Värmerådgivning

Vi kommer dock gärna ut och träffar er, därför får alla bostadsrättsföreningar kostnadsfria värmerådgivningar.

Värmerådgivning

Lär dig mer om hur fjärrvärmen fungerar