Du kan använda fjärrkyla på många olika sätt och du kan välja mellan flera avtal, allt beroende på dina behov. För de allra flesta passar Fjärrkyla Komfort. Om du inte vill jämföra på egen hand eller är osäker på vad du ska välja, slå oss en signal så hjälper vi dig.

 

Vilka priser blir det 2019?

Läs mer om våra priser för 2019 här.

Fjärrkylapriser 2019

Fjärrkyla Bas

Fjärrkyla Bas passar dig som vill ha ett svalt och skönt inomhusklimat i din fastighet och för dig som har behov av processkyla. En prislista som ger dig möjlighet till sänkta kostnader och som alltid med fjärrkyla, en hög miljöprofil.

Det unika med Fjärrkyla Bas är att du under vissa förutsättningar kan få minuspris på energi på -150 kr/ MWh under perioden november till mars. Jämfört med Fjärrkyla Komfort sänks också energipriset under vår och höst, övriga priser är desamma. Observera att du kan välja Fjärrkyla Bas under 2018 trots att ditt befintliga prisavtal är bundet under 2018. Får vi in prisavtalet före den 20:e i månaden börjar prisavtalet gälla samma månad.

Tycker du att Fjärrkyla Bas låter intressant och vill veta mer, kontakta då Oskar Rastberg eller Jan Lindfors på 08 – 671 70 00.

 

Fjärrkyla Komfort

Passar dig som framförallt vill få det svalt och skönt för människor i din fastighet (det brukar kallas komfortkyla) och som är beroende av utomhustemperaturen på sommaren. En enkel prismodell som ger en stabil prisbild över tid. Detta är vårt basabonnemang som du får om du inte gör ett aktivt val.

Prisavtal Fjärrkyla Komfort 2018 (pdf)

 

Fjärrkyla Mix

Passar dig med processlast och behov av komfortkyla. Möjliggör lägre energikostnader och stabil prisbild över tid.

Prisavtal Fjärrkyla Mix 2018 (pdf)

 

Fjärrkyla Invest 60

Prisavtal Fjärrkyla Invest 2018 (pdf)

Fjärrkyla Flöde

Prisavtal Fjärrkyla Flöde 2018 (pdf)

 

Processkyla 14°C Ett år

Processkyla 14°C Ett år passar framförallt datahallar och liknande verksamheter som behöver en tillförlitlig leverans av kyla på max 14°C, samtidigt som man får möjlighet att återvinna överskottsvärmen. Leveranstemperatur uppgår till max 14°C. Returtemperatur uppgår till minst 24°C. Ett prisvärt och enkelt alternativ.

Prisavtal Fjärrkyla Processkyla ett år 2018 (pdf)

Oavsett vilket avtal du väljer så kan vi hjälpa till med installation, utbildning, energikartläggning eller trimning av kylsystemet. Läs mer om våra tjänster.

Referenstemperatur

Vissa avtal hänvisar till något vi kallar referenstemperatur. För att göra det enkelt för dig skriver vi dem som gäller direkt på din faktura. Dessutom finner du dem här.

Referenstemperatur är ett sätt att mäta hur väl fjärrkylavatten värms upp i våra fjärrkylaanslutna fastigheter i Stockholm. Det är viktigt, eftersom det visar hur effektivt fjärrkylan används. Du som använder kylan mer effektivt än genomsnittet kan få en bonus.

Här kan du se månadsmedelvärde för returtemperaturer under 2016. Allting är i grader Celsius.

Kontakta oss
MajJuniJuliAugustiSeptember
14,314,514,815,114,9