Rengöring av cistern i Ropsten

Vi rengör vår cistern närmast knutpunkt Ropsten. Den kan tillfälligt lukta starkt eftersom vi behöver värma biooljan för att få den flytande men lukten är ofarlig. Vi har satt in åtgärder för att dämpa lukten. Arbetet pågår till slutet av februari och utförs även under helgerna. Välkommen att kontakta vår kundservice om du har några frågor, telefon 020-31 31 51 eller  kundservice@stockholmexergi.se

 

Du är en på miljonen

Du är en på miljonen. Pratar högt om veganska matvanor, men drömmer i hemlighet om medium rare. Hejar på Gnaget, hatar dem ibland, och det händer att du byter sida när det går riktigt dåligt. Du följer alla serier, förespråkar begränsad skärmtid och pratar ofta om hur härligt det är att ha nära till naturen. Därför skulle du aldrig bo utanför Söder, fastän du helst springer Djurgården runt och oftast bokar bord på ditt favorithak i Vasastan.

Du har principer, luster och laster. Och tur är väl det.

Vi tar nämligen vara på allt det som blir över när du lever ditt liv, och omvandlar det till fjärrvärme och el. Med din hjälp skapar vi värmen i dina element om vintern, svalkan i Gallerian om sommaren och ljuset från gatlamporna på vägen hem. Allt det där, och mycket mer är en del av kretsloppet som håller vår stad perfekt tempererad.

Det handlar om att ge rätt energi, vid rätt tillfälle och för rätt behov till dig och resten av din stad.

Det, är exergi för oss.

Gabriel

Eva

Carl-Henrik