Nyheter i Energikonto 30 januari

Vi har snyggat till Energikonto en aning, hoppas du tycker om det! Vi passade även på att göra sidorna snabbare. Läs vidare så berättar vi mer om det förändringar vi gjort.

Elkund?

Söker du information om dina eltjänster hos Fortum loggar du precis som tidigare in via fortum.se.

Nytt utseende och menysystem

Den främsta och tydligaste ändringen är det nya utseendet och menysystemet. Innehållet och funktionerna är samma som tidigare, med några mindre justeringar som vi beskriver nedan.

En skillnad är att vi har flyttat menyn till vänster, men vi använder samma namn på sidorna i Energikonto som tidigare. Innehållet i de olika sidorna är oförändrat.

Har du flera konton kopplade till ditt konto väljer du konto genom att klicka på ”drop-down-knappen” till höger om kontots namn.

Och väljer mellan Fjärrvärme och Fjärrkyla direkt under.

Har du flera konton kopplade till ditt konto kan du även fritext-söka direkt i det fält som visar kundnamnet. Klicka i fältet och skriv in sökningen så listas direkt matchande alternativ.

Kontoinställningar och koppla konton

För att ändra lösenord och lägga till ytterligare kundnummer till ditt konto går du till ”Kontoinställningar” längst ned till vänster. Sedan klickar du på länken ”Mina användaruppgifter”.

Du kommer nu till vår säkerhetsportal som är gemensam med Fortum. Här kan du göra dina ändringar, precis som tidigare.

Vi hjälper dig direkt!

Vi hjälper dig direkt!

Vi hjälper dig gärna med frågor kring din fjärrvärme eller fjärrkyla, eller om något inte fungerar som det ska.