Intelligy Start + Driftkoll 6 månader

Den digitala produkten Intelligy Start ger er ett uppkopplat värmesystem och möjligheten till bättre kunskap och insikt om fastigheten.
Intelligy Start gör det mycket enkelt för er att överblicka och hantera värmen i er fastighet. Med den webbaserade applikationen får ni direkt via mobilen och datorn tillgång till alla tjänster för er smarta fastighet. Tillsammans med vår tjänst Driftkoll övervakar vi alla tillgängliga temperaturvärden från värmesystemet för att säkerställa att varmvatten och uppvärmning fungerar som det ska.
Nu har vi ett riktigt bra mässerbjudande!

Ordinarie pris: 1 800 kr (300 kr månaden)
Erbjudandepris: 0 kr

Boka

Intelligy Start

Den digitala produkten Intelligy Start ger er ett uppkopplat värmesystem och möjligheten till bättre kunskap och insikt om fastigheten.
Intelligy Start gör det mycket enkelt för er att överblicka och hantera värmen i er fastighet. Med den webbaserade applikationen får ni direkt via mobilen och datorn tillgång till alla tjänster för er smarta fastighet.

När ni skapar ett konto i Intelligy hos oss på Stockholm Exergi får ni tre inomhussensorer (värde 1 800 kr), som ger en översikt av temperaturen i fastigheten. Ni får då tillgång till en enkel översikt i realtid för temperaturen i fjärrvärmen samt i er radiatorkrets och ni kan även se hur mycket värme er fastighet använt senaste timmen. Veckovis sammanställs era nyckelvärden.

Ordinarie pris: Alltid kostnadsfritt för Stockholm Exergis kunder

Boka

Driftkoll 6 månader

Vår digitala tjänst Driftkoll övervakar alla tillgängliga temperaturvärden från värmesystemet för att säkerställa att varmvatten och uppvärmning fungerar som det ska
Här berättar vi lite om tjänsten och specifik beställning och betalning.

Driftkoll ger precis som det låter – koll på driften. Skulle något värde i värmesystemet ligga för högt eller för lågt skickas automatiskt ett meddelande till er via sms och e-post. Ni får då veta vad som behöver hanteras och får också tips och råd på hur situationen kan lösas. Tack vare mätvärdena som ni har tillgång till har ni möjlighet att göra er egen analys och utifrån den utveckla driften av centralen. Vi bjuder på de första 6 månaderna, därefter löper prenumerationen på till en kostnad av 300 kr i månaden. Du kan självklart säga upp din tjänst när du vill.

Ordinarie pris: 1 800 kr (300 kr månaden)
Erbjudandepris: 0 kr (för alla med Intelligy Start)

Boka